Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Γαλέος Λεμονάτος

Υλικά Συνταγής

για 4 άτομα


  • 4 φέτες γαλέος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ροζ πιπέρι
  • 2 κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής


Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατίζουμε. Τα βάζουμε σε πιρέξ.
Σε ένα φλιτζάνι χτυπάμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.
Τον σερβίρουμε πασπαλισμένο με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tips


  • Αυτή τη συνταγή μπορούμε να την κάνουμε με οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο.
  • Ταιριάζει με βραστές πατατούλες και πράσινη σαλάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου