Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Μιλφέιγ με γιαούρτι και ανανά

Υλικά Συνταγής

για 8 ποτήρια

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ή γιαούρτι με γεύση ανανά
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένα σε σαντιγί
  • 20-25 φύλλα μέντας, τσαλακωμένα με το χέρι
  • 10 ροδέλες κομπόστα ανανά, στραγγισμένες, σε κύβους
  • ½ πακέτο σφολιατίνια, σπασμένα με το χέρι

Εκτέλεση Συνταγής


Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγο το γιαούρτι μαζί με την άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί.

Αποσύρουμε το μείγμα από το μίξερ και ρίχνουμε τη μέντα και τον ανανά. Ανακατεύουμε απαλά.

Μοιράζουμε τα μισά σπασμένα σφολιατίνια στα ποτήρια, βάζουμε από πάνω μια στρώση κρέμας και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σφολιατίνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου