Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Σπαράγγια με παρμεζάνα και μπαλσάμικο

Υλικά Συνταγής

  • 1 πακέτο πράσινα σπαράγγια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Φλούδες παρμεζάνας
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα μπαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής


Κόψτε το σκληρό μέρος στα σπαράγγια.
Σε τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο και ροδίστε από όλες τις πλευρές τα σπαράγγια.
Προσοχή, μην βράσουν, απλά να μαλακώσουν και να ροδίσουν, για 3-4 λεπτά.
Απλώστε τα σπαράγγια στην πιατέλα, ρίξτε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, τέλος την κρέμα μπαλσάμικο. Έτοιμα!

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου