Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Σκορδόψωμο με τυρί

Υλικά Συνταγής

για 6-8 άτομα

  • 4 φέτες τυρί γκούντα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 8 φέτες ψωμί
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση Συνταγής


Πολτοποιούμε το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο.

Ψήνουμε τα ψωμάκια στη τοστιέρα ή το φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν. Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο προσθέτουμε το τυρί. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά ή στα μικροκύματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.


Πηγή: sidagi.gr

1 σχόλιο:

  1. Προσθετουμε στο μιγμα λιγο λευκο πιπερι και λιγο η ολο μπλε τυρι.
    Βουτυρωνουμε απο πανω αφου κλεισουμε τις φετες σε μορφη φρατζολας.
    Ψηνουμε σε γκριλ και φουρνο μεχρι να παρει καλουτσικο χρωμα η μερια του γκριλ.
    Συνηθιζεται στη Γερμανια και ορεινη Γαλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή