Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Μοσχάρι με φασόλια και μπρόκολο

Υλικά Συνταγής


  • 400 γρ. σνίτσελ μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 πιπεριά καυτερή σε φετούλες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας τζίντζερ τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
  • 100 γρ. φασόλια κόκκινα κονσέρβας
  • 400 γρ. μπρόκολο σε μπουκετάκια
  • 1/3 φλιτζανιού ζωμό κότας
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2-3 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Υλικά για 4 άτομα, Προετοιμασία 10 λεπτά, Μαγείρεμα 10 λεπτά

Eκτέλεση Συνταγής


Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε βαθύ τηγάνι ή γουοκ (αν έχουμε) και τσιγαρίζουμε το κρέας για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα φασόλια στραγγισμένα και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα διατηρούμε ζεστά. Προσθέτουμε στο τηγάνι το μπρόκολο, τα κρεμμυδάκια και τον ζωμό. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να τραβήξει τα υγρά του. Ενώνουμε με το κρέας, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με τον βασιλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου