Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Σαρδέλες σκορδάτες λαδορίγανη

Υλικά Συνταγής


  • 1 κιλό σαρδέλες χοντρούλες, καθαρισμένες (μπορείτε να ζητήσετε απ' τον ιχθυοπώλη να σας τις καθαρίσει)
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση Συνταγής


Απλώνετε τις σαρδελίτσες στο ταψί. Σκορπίζετε το σκορδάκι.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Προσθέτετε το λάδι. Ανακατεύετε καλά να πάνε παντού τα υλικά.
Βάζετε και ½ ποτηράκι του κρασιού νερό και ψήνετε στους 180° C για περίπου 45'.
Σερβίρετε, αν θέλετε, με λίγο λεμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου