Υλικά Συνταγής
- 1 Φύλλο ζύμης Κουρού
- 200 Γρ. παριζάκι βραστό IFANTIS
- 200 ml ARLA Κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
- 1 φλυτζ. τυρί Μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 4 αβγά
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί τη ζύμη κουρού καλύπτοντας και τα τοιχώματα του ταψιού.
Ρίχνουμε από πάνω το παριζάκι ψιλοκομμένο και την τριμμένη mozzarella.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε με την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το μείγμα στο ταψί και τυλίγουμε γύρω γύρω τις άκρες της ζύμης.
Απλώνουμε τις φέτες ντομάτας στην επιφάνεια της πίτας και την ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Συνταγή: Ελένη Ψυχούλη
Πηγή: chefonair.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου