Υλικά Συνταγής
Για την ζύμη
Για τη γέμιση
- 250 γρ. τυρί γκούντα σε φέτες
- 250 γρ τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
- 250 γρ. ζαμπόν
- 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια
- 1 πιπεριά
- πελτέ ντομάτας
- λίγο ρίγανη
Εκτέλεση Συνταγής
Ζυμώνουμε την ζύμη μας πολύ καλά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά περίπου.
Την απλώνουμε πάνω σε ένα τραπεζι και την πλάθουμε με τον πλάστη στα μέτρα του δικού μας ταψιού.
Αφού τη φορμάρουμε στο ταψί μας, αλείφουμε την ζύμη μας με τον πελτέ ντομάτας έχοντας αφήσει ένα μικρό κενό γύρω γύρω. Ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη (όσοι θέλετε μπορείτε να ρίξετε 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο).
Απλώνουμε λίγα κομμάτια τυρί και λίγα κομμάτια ζαμπόν.
Μετά καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της σάλτσας με το τριμμένο τυρί και βάζουμε όλα τα υλικά μας, κατά προτίμηση ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε για 35' στους 180 με 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου