Υλικά Συνταγής
• Ψαρονέφρια - 2 μεγάλα
• Κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 1 ξερό
• Καρότα - 2
• Κλωναράκια σέλερι - 2
• Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ - 2 κουτ. γλυκού
• Μανιτάρια - 500 γρ.
• Τοματοπολτός PERFETTO - 1 κουτ. σούπας
• Γλυκιά πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ - 1 κουτ. σούπας
• Λευκό κρασί - 200 ml
• Κρέμα γάλακτος - 250 ml
• Ελαιόλαδο
• Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
Εκτέλεση Συνταγής
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι με τον πολτό σκόρδου.
Προσθέστε τα λαχανικά και το ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια και συνεχίστε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο και πολτό σκόρδου τα μανιτάρια.
Ρίξτε το κρασί στο σοταρισμένο κρέας, μετά ρίξτε τον τοματοπολτό και τη κρέμα γάλακτος.
Αφήστε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Ενώστε με τα μανιτάρια και σερβίρετε με τηγανητές πατάτες.
Συνταγή: Βαγγέλης Δρίσκας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου