Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό σαρδέλες χοντρούλες, καθαρισμένες (μπορείτε να ζητήσετε απ' τον ιχθυοπώλη να σας τις καθαρίσει)
- 3-4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Απλώνετε τις σαρδελίτσες στο ταψί. Σκορπίζετε το σκορδάκι.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Προσθέτετε το λάδι. Ανακατεύετε καλά να πάνε παντού τα υλικά.
Βάζετε και ½ ποτηράκι του κρασιού νερό και ψήνετε στους 180° C για περίπου 45'.
Σερβίρετε, αν θέλετε, με λίγο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου