Υλικά Συνταγής
- 10 φτερούγες κοτόπουλου
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές μουστάρδα με τομάτα πατέ ελιάς και βασιλικό
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση Συνταγής
Πλένετε καλά τις φτερούγες και τις αφήνετε να στεγνώσουν.
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180ο κελσίου στον αέρα.
Τοποθετείτε τις φτερούγες σε ένα μπολ και προσθέτετε το ελαιόλαδο και την μουστάρδα.
Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ταψί η μια βαθιά ταρτιέρα προσθέτετε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε τις φτερούγες και περιχύνετε ότι έχει μείνει στο μπολ και προσθέτετε και τα κλωναράκια της φρέσκιας ρίγανης.
Τοποθετείτε το φαγητό στον φούρνο και ψήνετε για 45-50 λεπτά.
Το συγκεκριμένο φαγητό μπορείτε να το σερβίρετε σαν ορεκτικό και μπορείτε να το συνδυάσετε με τηγανιτό ρύζι ή μια φρέσκια πράσινη σαλάτα.
Πηγή: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου