Υλικά Συνταγής
για 2-4 άτομα
- 150 γραμμάρια μπλε τυρί
- 50 γραμμάρια φέτα
- 120 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς
- άσπρο πιπέρι
- ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα
Εκτέλεση Συνταγής
Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο.
Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα από βελγικό αντίβ.
Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.
Πηγή: sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου