Υλικά συνταγής
- 1 συσκευασία φύλλα κουρού
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο για τη γέμιση και λίγο επιπλέον για το άλειμμα των φύλλων
- 500 γρ. μανιτάρια σε φέτες
- 2 πράσα ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 300 γρ. τριμμένο γκούντα
- 200 γρ. κατίκι
- 4 αυγά ελαφρά χτυπημένα
- 1 συσκευασία λουκάνικα
- λίγο αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση συνταγής
Σοτάρουμε σε πολύ δυνατή φωτιά τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα πράσα και τα λουκάνικα σε φέτες.
Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Ανακατεύουμε τα αυγά με τα τυριά.
Βάζουμε τις ζύμες σε 2 ταψάκια και γυρνάμε λίγο τις άκρες για να κάνουμε ένα τοίχωμα.
Μοιράζουμε τα μανιτάρια, τα λουκάνικα και τα πράσα στα 2 ταψάκια.
Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα με τα αυγά και τα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις 180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Πηγή: Άκης Πετρετζίκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου