Υλικά Συνταγής
για 6-8 άτομα
Εκτέλεση Συνταγής
Πολτοποιούμε το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο.
Ψήνουμε τα ψωμάκια στη τοστιέρα ή το φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν. Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο προσθέτουμε το τυρί. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά ή στα μικροκύματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Πηγή: sidagi.gr
Προσθετουμε στο μιγμα λιγο λευκο πιπερι και λιγο η ολο μπλε τυρι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒουτυρωνουμε απο πανω αφου κλεισουμε τις φετες σε μορφη φρατζολας.
Ψηνουμε σε γκριλ και φουρνο μεχρι να παρει καλουτσικο χρωμα η μερια του γκριλ.
Συνηθιζεται στη Γερμανια και ορεινη Γαλλια.