Υλικά Συνταγής
για 4-6 άτομα
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- Μέλι και αμύγδαλα φιλέ
Εκτέλεση Συνταγής
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
Πηγή: sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου