Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αγιορείτικη ομελέτα με πατάτες και μανιτάρια

Υλικά Συνταγής


  • 3 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 3 αυγά
  • 3 κρεμμύδια
  • ½ πράσο
  • Αλάτι πιπέρι λάδι

Εκτέλεση Συνταγής


1 Καθαρίζουμε τις πατάτες , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
2 βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τις πατάτες ανακατεύοντας πολύ καλά.
3 καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Προσθέτουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
4 ρίχνουμε και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
5 χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Τηγανίζουμε για δέκα λεπτά σε μέτρια φωτιά.
6 με τη βοήθεια ενός ρηχού πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου