Υλικά Συνταγής
για 4 άτομα- 12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια
- ½ σκελίδα σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο
- 1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα
Εκτέλεση Συνταγής
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου