Υλικά Συνταγής
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χονδρό
- 2 φλυτζάνια Στέβια Deligios
- 4 φλυτζάνια νερό
- 1 ξύλο κανέλλας
- 2 φλούδες πορτοκαλιού
- 200 g αμύγδαλα κοπανισμένα
Εκτέλεση Συνταγής
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το DeligioStevia, τη κανέλλα και τις φλούδες πορτοκαλιού να πάρουν βράση για 5 λεπτά.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέχρι να ροδίσουν.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να αποκτήσει σκούρο χρώμα.
Βγάζουμε από το σιρόπι τα ξύλα κανέλλας και τις φλούδες πορτοκαλιού και το ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας το σιμιγδάλι.
Όταν απορροφηθεί, το αποσύρουμε από την φωτιά, το βάζουμε σε φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε με καρύδια και λίγο μέλι, πασπαλίζοντας αν θέλουμε με λίγη κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου