Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Αυγό σε πίτα για σουβλάκι με ψητή γαλοπούλα

Υλικά Συνταγής


  • 3 Φέτες γαλοπούλα ψητή τοστ FERRANO IFANTIS
  • 2 αυγά
  • 6 ντοματίνια
  • 2 κ.σ. ARLA αυθεντικό δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο
  • 1 κ.σ. βούτυρο LURPAK
  • 1 πίτα για σουβλάκι
  • 1 κλων. φρέσκια ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής


Σωτάρουμε την πίτα με βούτυρο στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο δανέζικο σκληρό τυρί.
Σπάμε προσεκτικά από πάνω τα αβγά, ρίχνουμε μερικά ντοματίνια κομμένα στη μέση, αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και μόλις ψηθούν τα αβγά, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την ψητή γαλοπούλα κομμένη σε μπαστουνάκια και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου