Υλικά Συνταγής
- 80 τοματίνια Cherry
- 400 γραμμάρια φέτα Καλαβρύτων
- 60 γραμμάρια φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού
- 100 ml παρθένο ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ανθό αλατιού
Εκτέλεση Συνταγής
Αφαιρείτε το κοτσάνι από τα τοματίνια και τα πλένετε πολύ καλά.
Στην συνέχεια με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβετε στα τέσσερα και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Πλένετε τα φυλλαράκια του μαϊντανού και τα αφήνετε να στραγγίσουν τα νερά τους.
Τοποθετείτε στο μπολ με τα τοματίνια τα φυλλαράκια μαϊντανού και την φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια.
Περιχύνετε την σαλάτα με το ξίδι και το ελαιόλαδο και προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά με δύο κουτάλες και σερβίρετε την σαλάτα σε ατομικά πιάτα πασπαλίζοντας από πάνω την τελευταία στιγμή λίγο ανθό αλατιού.
Πηγή: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου